Gi mat til folket med en god kundebase

ByMagnus

Gi mat til folket med en god kundebase

Selv om vi nordmenn er veldig glade i alt fra frossen pizza til kjøttboller i brun saus, har vi de siste tiårene utvidet mathorisonten. Marokkansk mat er ikke like sterk som indisk mat, men er allikevel full av vidunderlige smaker. Det marokkanske kjøkken bruker sunne og gode råvarer under tilberedningen, og byr på smaksopplevelser som passer for de aller fleste. Nettopp derfor er det marokkanske kjøkkenet i Norge i full vekst, og med riktig markedsføring kan du få kunder som kommer tilbake igjen og igjen.

Kvalitet over kvantitet

Selv om en kebab midt på natta er en tradisjon hos mange som er glade i utelivet, er det ikke spesielt sunt. Nå som sunnhet og helse er i fokus, søker kunder også mer eksotisk mat som ikke trenger å spises etter den tiende halvliteren på byen. Ved å tilby kvalitet over kvantitet på ditt marokkanske kjøkken, vil du kunne få en solid kundebase. Husk å også tilby gode krydder som ekte safran og andre anerkjente marokkanske krydder.

Hold dem oppdatert

For å ha et stålsikkert system som gjør at kundene føler seg inkludert, trenger du god CRM (Customer Relation Management). Dersom det høres forvirrende ut, har heldigvis innovative Lime technologies sørget for å gjøre det enkelt, slik at du kan fokusere på den gode maten. Lime technologies gjør det enkelt og smart å utvikle bedriften din, slik at du kan opprettholde gode kundebaser og relasjoner til dine trofaste kunder. De har gjort det enkelt å holde styr på bedriften din, og sørger for at du har nøkkeltallene og oversikten du trenger for å kunne bygge videre og satse større. Mange bedrifter som velger Lime Technologies slipper unna utallige ulike apper og programmer for å holde styr på bedriften sin.

Fine dining og enkle retter

Det kan være vanskelig å få en restaurant til å gå rundt, spesielt om du bor i et mindre flerkulturelt område. Du kan gjerne spille på norske tradisjoner, som ved å tilby marokkansk lammelår til påske. En annen populær rett blant nordmenn er marokkansk sitronkylling, full av sommerlige smaker. For å tilby mer enn bare fine dining til aftens, er det lurt å kombinere med enkle retter fra Marokko som kan serveres til lunsj eller som take-away. Da vil du alltid ha trafikk inn og ut av restauranten din, slik at du kan spre kjærligheten din for marokkansk mat.

About the author

Magnus administrator