Få venner overalt – også fra Marokko

ByMagnus

Få venner overalt – også fra Marokko

Vi skandinaver er trasige mennesker. Er du ikke enig? Vi har nok med vårt og våre tradisjoner. Men hva går vi egentlig glipp av når vi ikke tør å si hei til en marokkaner og få venner overalt?

Det er så mange ting vi ikke kjenner med Marokko. Når du velger å være redd for andre, så skjønner du ikke at alle også er som deg. Ja, kanskje ser de litt annerledes ut, og kanskje har de andre vaner. Men i det store og det hele så er mennesker selv i Marokko akkurat som deg.

Være åpen for nye impulser fra Marokko

Ofte skal det bare et vennlig blikk til for å få kontakt med noen fra Marokko. Snakk med sidemann på bussen og kom i snakk om marokkansk mattradisjoner. Be dem gjerne inn på middag, og se hva du får igjen. Marokko har mye å by på av kultur og tradisjon, slik som det marokkanske kjøkkenet. Matretter du aldri har hørt om eller smakt kan gi deg et helt nytt syn på livet.

Hytte i Rabat

Ja, hvorfor ikke en hytte i Marokko? La deg inspirere og bli en del av verden. I stedet for å sitte her på din kalde stein, få deg venner fra Marokko og hytte i Rabat. Se hvor mye dere har til felles og hvor fin naturen er. Kanskje er det mange problemer i land som dette, men er det egentlig ikke bare fordi de ikke får så mange muligheter som de andre. Marokko er et turistland selv nordmenn drar til, men har du virkelig besøkt Marokko på deres premisser?

Bytte ski med surfebrett

Er du lei av å gå på ski halve året, bytt det heller ut med surfebrettet. Marokko har mye å by på av storslagen natur, helt i en annen skala av den norske. Men om du aldri tør å bli kjent med andre, så kan du gå glipp av vennskap som gir deg rikelig med dyrebar verdi. La Marokko bli ditt andre hjemland.

About the author

Magnus administrator